Avís de privacitat

Avís de privacitat

BESMA CARGO EUROPE SPAIN (des d’ara «l’empresa») amb domicili fiscal a l’AV. DELS ALPS, 48  CORNELLÀ DE LLOBREGAT 08940, BARCELONA (en endavant «domicili fiscal»), és responsable de recollir les seves dades personals i de l’ús que se  li doni a les mateixes, així com de la seva protecció.

La informació personal que proporciona a l’empresa serà utilitzada per proveir els serveis i productes que ha sol•licitat, informar-li sobre canvis dels mateixos i avaluar la qualitat del servei que li oferim. Per a les finalitats abans esmentades, requerim obtenir les següents dades personals: nom, data de naixement, sexe, institució a la qual pertany, ocupació, domicili, número de telèfon i correu electrònic.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals poden ser transferides i tractades dins i fora del país, per persones físiques i / o jurídiques. Si vostè no manifesta la seva oposició perquè les seves dades personals siguin transferides, s’entendrà que ens ha atorgat el seu consentiment per fer-ho.

Vostè té dret d’accedir, rectificar i cancel•lar les seves dades personals, així com d’oposar-se al tractament de les mateiexes o revocar el consentiment que per aquesta finalitat hagi atorgat, a través dels procediments que hem implementat. Per conèixer aquests procediments els requisits i terminis, es poden posar en contacte amb el nostre departament de dades personals a través dels següents mitjans:

Adreça Postal:

AV. DELS ALPS, 48, CORNELLÀ DE LLOBREGAT.

Telèfon:

930 180 635

E-mail:

privacidad@es.besmacargo.com

Qualsevol modificació d’aquest avís de privacitat podrà consultar-ho a http://es.besmacargo.com